Η CAFETEX
Η Ελληνική εταιρεία Cafetex Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1974 και είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες επεξεργασίας καφέ στην Ελλάδα. Η πολυετής μας εμπειρία στην επεξεργασία κάθε τύπου καφέ, η συνεχής έρευνα, η καινοτομία και οι υψηλού επιπέδου πιστοποιήσεις (IFS FOOD & ISO 22000) διασφαλίζουν την ποιότητα του καφέ σε όλα τα στάδια επεξεργασίας & παραγωγής του.
εταιρεία,Cafetex Α.Β.Ε.Ε.,IFS FOOD,ISO 22000,καφε,καινοτομια,πιστοποιησεις,επεξεργασια καφε
255
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-255,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Η CAFETEX

Η Ελληνική εταιρεία Cafetex Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1974 και είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες επεξεργασίας καφέ στην Ελλάδα. Η πολυετής μας εμπειρία στην επεξεργασία κάθε τύπου καφέ, η συνεχής έρευνα, η καινοτομία και οι υψηλού επιπέδου πιστοποιήσεις (IFS FOOD & ISO 22000) διασφαλίζουν την ποιότητα του καφέ σε όλα τα στάδια επεξεργασίας & παραγωγής του. Τα πολλαπλά βραβεία που έχουν λάβει τα παραγόμενα προϊόντα της Cafetex την καθιστούν ως μία από τις ηγέτιδες εταιρείες στο χώρο του καφέ.

Η Cafetex είναι η ηγέτιδα παραγωγός βιομηχανία προϊόντων καφέ ιδιωτικής ετικέτας με ένα εντυπωσιακό πελατολόγιο αποτελούμενο από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά των FMCG καθώς και αρκετές άλλες σημαντικές συνεργασίες.

Η μονάδα επεξεργασίας και τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην Παιανία Αττικής, σε κτίριο 2.000m2 σε έκταση συνολικής επιφάνειας 5.000m2.

Μετάβαση στο περιεχόμενο